Προσφορά!

Ημερολόγιο 2019 – ReadmebyEleni

Υπότιτλος: Όνειρα

Ιδέα – Πρωτότυπο υλικό: Ελένη Αλεξανδροπούλου

Κατηγορία: Ημερολόγια

Διαστάσεις: 11×15 εκ

Σελίδες: 160

Έκδοση: Πάτρα, 2018

3,00 

Εξαντλημένο

Κατηγορία: Ετικέτα:

Αν δεν πιστέψεις πρώτος εσύ ο ίδιος στα όνειρά σου, δεν θα το κάνει κανένας άλλος! Το κυνήγι τους και πόσο μάλλον η πραγματοποίησή τους δεν είναι κάτι εύκολο και απλό. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και τα βλέπεις όλα έτοιμα. Μακάρι να δούλευε έτσι, όμως δεν δουλεύει. Τα όνειρα απαιτούν προσπάθεια, πίστη ότι θα τα καταφέρεις και το κυριότερο να μην τα εγκαταλείψεις όταν κουραστείς!

Έτσι και για μένα, αυτό το ημερολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελούσε μια ιδεα κι ένα όνειρο που κυνηγούσα δύο χρόνια. Χρειάστηκαν πολλή πίστη, ενέργεια, σχεδιασμός, βήματα που έκανα μόνη μου προς αυτή την κατεύθυνση, και τέλος το κατάλληλο timing και οι κατάλληλοι άνθρωποι που πίστεψαν σε όλο αυτό μαζί μου! Πρώτα όμως, το είχα πιστέψει εγώ!

Mια ιδέα της Ελένης Αλεξανδροπούλου (ReadmebyEleni) που είναι εμπνευσμένο από τη δημοφιλή και ιδιαίτερη παρουσία της σε facebook και instagram. Έχει θέμα τα όνειρα, είναι εβδομαδιαίο και μαζί με τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες για το 2019, χρωματίζεται από τις ξεχωριστές παρεμβάσεις της Ελένης.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.