Προσφορά!

Λεξικό μαγειρικών όρων / Ρωσικοελληνικό & Ελληνορωσικό

Συγγραφέας: Βέρα Γιατζίδη
Σελίδες: 62
Έκδοση: Πάτρα, ΡΙΜΑ, 2021
ISBN: 978-618-85367-5-3

9,00 

Κωδικός προϊόντος: 978-618-85367-5-3 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Η ταχύτατη ανάπτυξη υπερεθνικών δραστηριοτήτων έχει συντελέσει δραματικά στη διαμόρφωση νέων τεχνικών, οικονομικών και νομικών όρων. Λόγω του μικρού αριθμού λεξικογραφικών εκδόσεων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, υπάρχουν σημαντικά κενά στην ορολογική πληρότητα (ειδικά σε εξειδικευμένους τομείς).
Η ραγδαία αύξηση των επενδύσεων από ξένους φορείς στην Ελλάδα καθιστά επιτακτική την ύπαρξη λεξικών, που μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο διεθνούς συνεργασίας και να συμβάλλουν στην επιτυχία της επενδυτικής δραστηριότητας. Παράλληλα τα εξειδικευμένα λεξικά χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και αποτελούν διεθνές αποδεκτό εργαλείο για την εκμάθηση και διάδοση των ευρωπαϊκών γλωσσών, που αποτελεί βασική προτεραιότητα της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κάθε λεξικό της σειράς RIMA Language_Tech_Culture είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την Rhyme&Reason Language Services, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στη μετάφραση και τη διαχείριση γλωσσικών πόρων, ενώ έχει επιμεληθεί από συνεργάτη εξειδικευμένο στην αντίστοιχη θεματολογία.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.