Προσφορά!

Μεθοδολογία εκπαίδευσης ενηλίκων στη Φυσική Αγωγή

Υπότιτλος: Διερεύνηση των απόψεων εκπαιδευτικών στο πλαίσιο συμμετοχής τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα
Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Χριστόπουλος
ISBN: 978-618-5387-25-9
Κατηγορία: Εκπαίδευση
Διαστάσεις: 16×23 εκ
Σελίδες: 120
Έκδοση: Πάτρα, Σεπτέμβριος 2019

5,00 

Κωδικός προϊόντος: 978-618-5387-25-9 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Το βιβλίο πραγματεύεται την αξιοποίηση της μεθοδολογίας της εκπαίδευσης ενηλίκων σε επιμορφωτικά προγράμματα που συμμετέχουν εκπαιδευτικοί Φυσικής Aγωγής.

Τα μοντέλα και οι μέθοδοι διδασκαλίας που εφαρμόζονταν παλαιότερα είναι πλέον τετριμμένα και κρίνεται επιτακτική η ανάγκη αξιοποίησης μοντέλων διδασκαλίας κατά τα οποία θα προκρίνεται η βιωματική μέθοδος μάθησης. Γι’ αυτό το λόγο παρατηρείται στροφή σε μια νέα προσέγγιση η οποία λαμβάνει υπόψη την ενεργό δράση του εκπαιδευόμενου και πρεσβεύει ότι  η εκπαιδευτική διαδικασία δεν πρέπει να προσφέρει έτοιμες λύσεις αλλά να βοηθάει τον εκπαιδευόμενο να αναπτύξει μόνος του μεθόδους δράσης.

Σκοπός αυτής της έρευνας είναι η διερεύνηση των απόψεων εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής για το κατά πόσο αξιοποιείται η μεθοδολογία της εκπαίδευσης ενηλίκων στα επιμορφωτικά προγράμματα που συμμετέχουν, καθώς έτσι θα αναπτύξουν γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες οι οποίες θα βελτιώσουν το γνωστικό τους επίπεδο και θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα τους στην αγορά εργασίας. Επίσης μέσα από την έρευνα αυτή και με βάσει τα αποτελέσματα που προέκυψαν, δίνεται η δυνατότητα σχεδιασμού και ανάπτυξης ενός διδακτικού μοντέλου που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα προγράμματα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.