50 λόγοι για να αγαπήσετε την Πάτρα

Συγγραφείς: Ξενοφών Παπαευθυμίου / Ανδρέας Τσιλίρας
Διαστάσεις: 23×22 εκ
Σελίδες: 76
Έκδοση: Πάτρα, 2011
ISBN: 978-960-99760-3-9

8,00 

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 978-960-99760-3-9 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Ένας σίγουρος τρόπος για να γνωρίσεις μια πόλη είναι να ακολουθήσεις τα βήματα των κατοίκων της. Να κινηθείς σε αυτή τις ώρες αιχμής και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες, να περπατήσεις το κέντρο και την αγορά της, να καθήσεις στα στέκια των ντόπιων και να ανακαλύψεις έτσι τα μικρά και μεγάλα μυστικά της.

Οι εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ κυκλοφόρησαν ένα νέο οδηγό – λεύκωμα με τίτλο «50 λόγοι για να αγαπήσετε την Πάτρα». Πρόκειται για μια εντελώς πρωτότυπη έκδοση, η οποία φιλοδοξεί με μικρά εύληπτα κείμενα, εντυπωσιακές έγχρωμες φωτογραφίες, σύγχρονη αισθητική και κατατοπιστικές πληροφορίες να δώσει στους επισκέπτες της Πάτρας, τους τουρίστες, αλλά ακόμα και τους κατοίκους της πόλης, μια σειρά από ελκυστικές προτάσεις για την παραμονή τους σε αυτή.

Η έκδοση, αντίστοιχη της οποίας δεν υπάρχει για καμία άλλη ελληνική πόλη, βασίζεται στην ιδέα ότι ο επισκέπτης μιας μεγάλης πόλης, είτε βρεθεί σε αυτή για επαγγελματικό ταξίδι είτε για λόγους αναψυχής, συχνά έχει την ανάγκη άμεσων και εύληπτων πληροφοριών, χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγει σε πολυσέλιδους τουριστικούς οδηγούς. Επιπλέον όλο και περισσότεροι είναι οι τουρίστες οι οποίοι αναζητούν να γνωρίσουν μια πόλη, μέσα από τα μάτια και τις καθημερινές συνήθειες των κατοίκων της, χωρίς οι επισκέψεις τους να περιορίζονται στα μνημεία ή τα άλλα δημοφιλή της αξιοθέατα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.